Tabere

Tabăra educativă Kristopher – ediția de toamnă

28 octombrie -2 noiembrie 2018

Taberele Educative Kristopher sunt o buna ocazie sa invatam in cadrul naturii printr-un program gandit ca o imersiune intr-o alta lume in care sa ne bucuram de mini-vacanță, de natura si de tehnici de invatare de ultima ora. Este stiut faptul ca cei mici invata de 5 ori mai repede decat adultii asa ca in 6 zile se vad rezultate.

ACTIVITĂȚI INTERACTIVE ȘI EDUCAȚIONALE

In cadrul taberelor organizam activitati dinamice menite sa le creasca stima de sine si sa-i ajute in a-si atinge mai usor scopurile. Exemplu: – sedinte foto personalizate, filme educative, aplicatii, ateliere artistice, jocuri educative, training-uri, gimnastica de dimineata, de seara.

Personalizare

In cadrul taberelor impartim copiii pe grupe de cate maxim 10, fiecare grupa antrenandu-se cu un trainer dedicat care poate acorda atentie fiecarui copil.

Astfel avem 4 traineri si 2 asistenti in fiecare tabara ( in functie de numarul de participanti):)

FEEDBACK ÎN TIMP REAL

La sfarsitul fiecarei zile uploadam fotografiile din ziua respectiva pe contul de Facebook Mentor in Romania. Parintii ( sau parintii parintilor) pot suna oricand trainerii sau organizatorii pentru pareri, sfaturi, etc. La inceputul fiecarei zile copiii ies in fata celorlalti si spun cum a fost ziua trecuta, ce le-a placut, cum au dormit si daca vor sa schimbe ceva

 

INVESTIȚIA TA!

Cazare+4 mese/zi – 500 lei

Educație: 800 lei

Pentru a asigura un loc în tabără, este necesară plătirea unui AVANS în valoare de 380 lei la înscriere. Plata integrală trebuie făcută până în 15 Octombrie.

Detalii de plată

Tabără Kristopher

Pentru a asigura un loc în tabără, este necesară plătirea unui AVANS în valoare de 380 lei la înscriere. Plata integrală trebuie făcută până în 15 Octombrie.

ASOCIAȚIA GIFTED CENTER KRISTOPHER

RO91RNCB0753154996880001

SWIFT:RNCBROBU, deschis la Sucursala BCR Vitan, Bucureşti, sector 3, Şoseaua Mihai Bravu, nr. 325, la parter)

Cazarea

Pensiunea Belvedere, Corbeni – jud. Argeș

Rezervarea se face prin plată ( cu avans de 380 lei/per participant, cu semnarea contractului. Participanții din seriile anterioare au reducere de 10%).

 

Dacă ți-ai rezervat locul te rugăm să respecți înțelegerea cu organizatorii de a-ți câștiga locul prin plata avansului în cel puțin 24 de h.

Ateliere

Atelierele „Muzica și improvizație instrumentală”

Ateliere distractive de cultură muzicală

Ateliere psihodramă, dezvoltare personală și coregrafie în natură

Atelier de exerciții practice de umor, teatru și film în natură

Atelier de Dans Liric și Contemporan

„Ora de experimente” – curs de experimente, cum cultivăm sensibilitatea față de natură și cum o vedem cu ajutorul instrumentelor microscopice.

„Ora de arte curs de cunoaștere și autocunoaștere prin arte plastice și meșteșug tradițional.

„Copiii liberi și puternici – curs de dezvoltare emotionala, castigarea independentei, a deciziilor corecte, leadership autentic, dezvoltarea unui limbaj emotional echilibrat

„Cluburile de lectură și proiecție de film” – lectură și film, cu discuții ulterioare de grup, pentru înțelegerea profundă a mesajelor și poveștilor.

Jocuri de echipă, exerciții, pe teme de psihodrama dedicate copiilor in vederea cultivarii sensibilitatii, armoniei, intelegerea relatiei natura-potential, frumos, bine si adevarat

Ateliere de științe:  accesibil prin descoperirea naturii prin metode mult mai accesibile dar cu instrumente reale din viata lor si specifica domeniului de interes/pasiuni

Pentru cine este această tabără?

Pentru copilul tău este această tabără. Părintele care însoțește copilul în tabără va putea opta pentru un pachet educațional pentru adulți și/sau poate participa alături de copil.  Pentru aceste lucruri vom antrena intensiv, timp de 1 săptămână, toți copiii din tabără.

pentru orice copil cu vârstă cuprinsă între 4-10  ani

Ce primești?

Copilul tău se distrează 6  zile, descopera lucruri noi, dezvolta prietenii autentice cu copii de varsta lor, leaga relatii mentor-discipol,  capătă abilități noi ședință cu părinții, înainte de tabără pentru a răspunde tuturor întrebărilor tale, vom face o ședință cu aproximativ doua saptamani, dupa achitarea integrala a taberei,  înainte de inceperea programului.

Pe tot parcursul taberei, vei primi poze, filmări și alte informări legate de activitatea copiilor în tabără, intr-un grup dedicat parintilor inscrisi, cu maxima protectie a identitatii copilului cat si a participantului adult.

După tabără vor fi trei sesiuni de follow-up, în care ne vom întâlni pentru dezvoltarea atelierelor de continuitate, intalnire cu copiii din tabara, samd.

Tabăra Educativă este singura tabără cu program specializat în descoperirea și antrenarea abilităților speciale! Vino și tu!

Tabăra Internațională de Mentorat

Vrei să te consulți cu și să înveți de la Mentori acreditați, cu studii de Psihologie și experiență cât cuprinde? Atunci înscrie-te și tu în Tabăra Internațională de Mentorat! Împreună, putem să ne dezvoltăm abilitățiile de mentor. Doar colaborând ne putem îmbunătăți 🙂

Tabăra Emoțiilor pentru Adolescenți

Suntem singurii din țară cu tabere de mediu și dezvoltare emoțională.

Taberele sunt o buna ocazie sa invatam in cadrul naturii printr-un program gandit ca o imersiune intr-o alta lume in care sa ne bucuram de vara, de natura si de tehnici de invatare de ultima ora. Este stiut faptul ca cei mici invata de 5 ori mai repede decat adultii asa ca in 6 zile se vad rezultate.

In cadrul taberelor organizam activitati dinamice menite sa le creasca stima de sine si sa-i ajute in a-si atinge mai usor scopurile. Exemplu: – aplicatii, ateliere artistice, jocuri educative.

Contactați-ne

Nu ezita să ne contactezi daca ai întrebări sau dacă ai sugestii ce ai vrea sa le împărtășești cu noi pentru a ne ajuta să îmbunătățim acest proiect.

Așteptăm cu drag mesajul tău!